top of page
Dudar Szilárd esküvői fotós

Rólunk

2 fotós - 2 látásmód - 1 esküvőn

Ez a legnehezebb,

magunkról írni hitelesen, elfogulatlanul.

Nem kevesebb mint, 15 év és 200 esküvő...

Ezzel az alappal hoztuk létre 2016-ban a Dupla Expot.

A koncepciót, mely teljesen egyedülálló.

Az elgondolás, miszerint 2 teljes értékű fotós dolgozik egyszerre egy esküvőn, de nem egyénileg, hanem egy jól összeszokott csapatban, egységként.

Két külön látószöggel mutatjuk be az esküvőtök minden pillanatát.

Magyar Szabolcs esküvői fotós

A BIZALMAT KI KELL ÉRDEMELNI...

Az esküvő tekintetében minden szolgáltató nagyon fontos, azonban a fotós személye különösképpen! Amikor kiválasztjátok az esküvői fotósotok, akkor nem csak egy szolgáltatást vásároltok, hanem rendíthetetlen bizalmat szavaztok felénk. A bizalmat azonban ki kell érdemelni, amihez nem elég pár szemkápráztató referencia munka, jó technikai felszerelés és szakmai kifejezésekkel tarkított mondatok. Ami valóban elengedhetetlen kellék a tökéletes esküvői fotós felszerelésében, az a szenvedélyünk, az alázatunk, a rugalmasságunk és az emberségünk. Az esküvők világában mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy valami ne legyen tökéletes. Nyitottak és kreatívak vagyunk, egy-egy pillanatban meglátunk minden apró részletet, észre vesszük a környezet varázsát. Egyszeri és megismételhetetlen pillanatoknak vagyunk részesei, amit emlékként örökítünk meg. Ezek a fotók segítenek átélni a nagy nap minden egyes mozzanatát, részletét. Na és persze ezek a fotók töltik majd meg élettel az esküvői albumotok lapjait, amit majd együtt lapozgattok a kanapén összebújva a gyermekeitekkel.

...NEM UGYANAZT A VILÁGOT NÉZEM...

„Mellettük senki nem érzi magát kellemetlenül, hiszen igazán kifinomult humorral oldják a feszültséget. Mire eljön a nagy nap, már barátként tekintenek rájuk a párjaink.”

„Hihetetlen művészi érzékkel és elképesztő meglátással rendelkeztek, én biztosan nem ugyanazt a világot nézem, mint amit ti láttok.”

DOUBLE EXPO moments

Szabolcs
Szilárd
Szilárd
Szabolcs
Szilárd
Szabolcs
Szabolcs
Szilárd
Szilárd
Szilárd
Szilárd
bottom of page